Citiți continuarea
Nicu Ștefănuță le mulțumește tinerilor care l-au votat la alegerile europarlamentare din 9 iunie: ”Nu știu cum am reușit, cu foarte multă muncă, cu o rețea de voluntari și cu oameni foarte-foarte inimoși. Am avut peste o mie de oameni în toată țara, care s-au alăturat acestei campanii și lor vreau să le mulțumesc în primul rând. Și doi: vreau să le mulțumesc tuturor tinerilor, că ei au fost motorul și dinamul acestei campanii, pentru că au vorbit cu cinci alți oameni, au vorbit cu familiile lor, ne-au votat foarte mulți părinți, bunici, deci am primit voturi din toate generațiile. Dar inima campaniei au fost tinerii”.
Eurodeputatul crede că rețelele de socializare au contat mult în obținerea acestui succes la alegerile europarlamentare: ”Mult, mai ales că accesul la spațiul mediatic este foarte scump în campanie și noi am avut un buget modest, nu avem nici resurse de la stat și bineînțeles că atunci a trebuit să investim tot ce am avut în rețelele sociale mai ales. Mai mult decât atât, a trebuit să facem și educație de vot, ceea ce statul român poate ar fi trebuit să facă, pentru că am avut multe-multe situații în care lumea nu înțelegea efectiv sistemul, care este destul de complicat uneori”.
Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională