Radu Mihaiu: O susțin pe Elena Lasconi la șefia USR. Avem o lecție de învățat

Via: rfi.ro

Publicitate

Citiți continuarea

Radu Mihaiu, membru al Biroului Național al USR, consideră că e nevoie de o schimbare în partid, după scorul slab de la alegeri: ”Cred că lecția principală este că USR trebuie să redevină un partid generos, un partid care să permită diversitate de opinii, să permită oamenilor cinstiți și care vor să schimbe lucrurile în bine să participe la viața partidului și la construcția partidului”.

În opinia sa, ”ceea ce a suferit a suferit mai mult, poate, un pic, dezbaterea internă și cred că ar trebui să revină mai multă dezbatere internă, chiar dacă se spunea despre USR că a fost un partid gălăgios”.

Radu Mihaiu o susține pe Elena Lasconi la alegerile pentru șefia USR: ”E foarte probabil să iasă câștigător cineva care a câștigat deja niște alegeri de curând. Avem un singur candidat dintre cei care au câștigat alegeri de curând. Eu o văd favorită pe doamna Lasconi. O susțin. Cred că este nevoie de cineva care a dovedit că poate câștiga alegeri. Cred că este nevoie să ajungem repede către electorat”.

Radu Mihaiu

Pentru a afișa acest conținut , trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.

AcceptațiGestionarea opțiunilor mele

Radu Mihaiu© Eduard Vasilica / RFI Romania

Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională

Citește articolul pe rfi.ro

Lasă un răspuns