Vlad Voiculescu la RFI: PSD și PNL guvernează cu batista pe țambal

Via: rfi.ro

Publicitate

Citiți continuarea

Vlad Voiculescu critică Executivul pentru restanțele din PNRR: ”Așteptările mele sunt legate mai degrabă de reformele din PNRR. Cred că atenția publicului ar trebui să fie sau atenția tuturor ar trebui să fie mai puțin către cine se vede cu cine și ce negocieri politice, ce jocuri politice mai face unul sau altul, ci ce este relevant pentru oameni și pentru țara asta. Ce este relevant sunt reformele din PNRR, reforme pe care USR le-a pus acolo, prin ministrul Fondurilor Europene de la data respectivă, Cristian Ghinea”.

Eurodeputatul USR consideră că ”reformele respective ar trebui puse în practică, reformele respective nu pot fi negociate la nesfârșit și probabil că asta va face domnul premier Ciolacu, va încerca să negocieze încă o dată ca încă niște bani să mai vină de la UE, fără ca reformele să fie puse în practică. De ce? Nu numai pentru că e an electoral, ci pentru că PNL și PSD așa știu să guverneze, cu batista pe țambal, cu liniște și altfel, totul merge înainte”.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat miercuri că va merge joi la Bruxelles, unde va discuta cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre PNRR și comisarul european din partea României.

Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională

Citește articolul pe rfi.ro

Lasă un răspuns