Citiți continuarea
Mircea Geoană este acuzat de Marcel Ciolacu și Elena Lasconi că s-a întâlnit cu un expert israelian în manipularea alegerilor în mediul online și că ar avea fabrici de troli care lucrează pentru campania sa la alegerile prezidențiale. Candidata USR a publicat o fotografie, în timp ce candidatul PSD a cerut o anchetă.
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
AcceptațiGestionarea opțiunilor mele
Mircea Geoană respinge acuzațiile: ”Sunt minciuni atât de sfruntate, efectiv, sunt minciuni sfruntate, sunt invenții, absolut invenții. Dacă la domnul Ciolacu am mai văzut asocierea cu Sebastian Ghiță, faptul că Simion este în fiecare seară la România TV și în fiecare seară eu sunt înjurat, de șase luni de zile, la România TV, cu cele mai odioase minciuni, la doamna Lasconi sunt efectiv surprins neplăcut, nu credeam că se va preta la astfel de lucruri”.
”Cum s-o trolez eu pe Elena Lasconi?”
Candidatul independent la alegerile prezidențiale acuză o ”campanie furibundă” la adresa lui: ”Arunci minciuna, arunci piatra în apă și după aia spui: a, n-a fost chiar așa. Doamna Lasconi după asta: nu, niște jurnaliști prieteni mi-au dat informația. Aveți vreo dovadă? Nu. După aia Ciolacu spune: n-am zis că e Geoană, cu trolii. Și după aia spune: a, e o discuție bună pentru sănătatea alegerilor noastre, că o să aflăm ce se întâmplă cu trolii, nu mai e vorba despre Geoană și după aia tu îl acuzi pe Mircea Geoană cu o minciună, pe mine și după aia spui: să dovedească Geoană că nu este așa, să dovedesc eu că nu m-am întâlnit cu omul ăla. Nu m-am întâlnit. Este efectiv o campanie aproape furibundă, disperată, din partea tuturor, să mă împiedice să intru în turul II. Cred că până la urmă, scopul nu scuză mijloacele. E o minciună, un neadevăr grosolan și din partea doamnei Lasconi și din partea domnului Ciolacu”.
Întrebat dacă o trolează pe Elena Lasconi, așa cum susține candidata USR, Mircea Geoană a răspuns: ”Doamne ferește! Cred că doamna Lasconi, am avut o simpatie inițială pentru dânsa, părea așa, un aer mai proaspăt în scena asta foarte masculină de candidați și de oameni din partidele tradiționale, dar este evident că este de departe cel mai puțin pregătit candidat din toți cei 14 care s-au înscris, este cea mai puțin pregătită dintre toți candidații de aici. Este păcat că prima sa calitate, aceea de a fi un comunicator credibil se duce pe Apa Sâmbetei cu astfel de declarații. Cum s-o trolez, ce să fac eu cu doamna Lasconi, s-o trolez eu? Cred că nici nu stăpânește termenii”.
Mircea Geoană acuză o campanie de linșaj mediatic
Realizator: Faptul că nu aveți în spate un partid cu vectori de imagine care să mai absoarbă din șocul acestor atacuri politice la adresa dvs. e un handicap? Nu de alta, dar sunteți nevoit să vă apărați singur și unii comentatori spun că mai mult vă acuzați singur prin modul în care răspundeți.