Citiți continuarea
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat recent că și l-ar dori pe șeful Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, în funcția de premier, dacă va câștiga alegerile prezidențiale.
Daniel Fenechiu spune însă că Ilie Bolojan ar produce durere la PSD: ”Pe mine mă amuză chestia cu Marcel Ciolacu, pentru că în ipoteza greu credibilă în care ar fi Bolojan prim-ministru să lucreze cu Ciolacu, bănuiesc că în PSD ar fi foarte multă durere. Eu îl cunosc pe domnul Bolojan, care este un tip dintr-o bucată, un om care nu discută în momentul în care discutăm despre performanță și eficiență și mă gândesc că foarte mulți pesediști ar fi concediați, în ipoteza în care Bolojan ar conduce destinele Guvernului României”.
La remarca realizatorului că Ilie Bolojan are imaginea unui om politic autoritar, care nu acceptă foarte ușor compromisurile și aranjamentele politice, inclusiv din PNL și că e greu de crezut că liberalii ar accepta stilul său politic, liberalul a răspuns: ”Din perspectiva lui Bolojan, performanța nu are culoare politică. Dacă sunt liberali care nu-și fac treaba, Bolojan nu va avea nici o rezervă să-i îndepărteze”.
Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională