Citiți continuarea
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
AcceptațiGestionarea opțiunilor mele
Vlad Gheorghe face apel către alegători să nu voteze cu extremiștii: ”Oameni buni, nu votați extremiști și nu votați niște oameni care în mod evident sunt împinși de alți contracandidați (…). Părerea mea este în continuare că PSD are mai mulți candidați și nu mi se pare normal ca nouă, cetățeni, să ni se întoarcă iar mâna la spate și să ni se pună pe masă cu mâna anumiți candidați pentru turul doi, pentru ca rezultatul să fie cumva deja știut dinainte, asta nu mi se pare absolut deloc normal, mai ales că în ultimii ani am tot votat răul cel mai mic”.
Reprezentantul partidului DREPT spune că nu vrea să aibă de ales între PSD și AUR: ”Eu nu vreau să am de ales între un extremist, un huligan și șeful PSD, oricare ar fi el”.
Vlad Gheorghe și-ar dori o coaliție de dreapta: ”Eu cred că e nevoie în partea dreaptă de candidați de mult mai multă înțelepciune. Oamenii ăștia trebuie să se pună la masă, fie că sunt candidați mai mari, fie că sunt candidați mai mici, să se pună la masă, să facă niște discuții, nu știu, să-și împartă Guvernul ulterior. De ce pe partea dreaptă nu sunt în stare să facă și ei o coaliție? Formală sau informală”.
Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională