Zamfir: Dacă nu se va crea o majoritate după alegeri, putem ajunge la anticipate

Via: rfi.ro

Publicitate

Citiți continuarea

Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.

AcceptațiGestionarea opțiunilor mele

Ce va face PSD, dacă PNL refuză să facă viitorul Guvern, după alegerile parlamentare, alături de social-democrați? Daniel Zamfir spune că ”într-o situație foarte puțin probabilă, Marcel Ciolacu va invita la discuții și alte partide politice, să vedem care va fi structura, iar dacă nu se va crea o majoritate, eu cred că se poate merge la alegeri anticipate”.

Senatorul PSD precizează că ”dacă nu se poate face Guvern, dacă nu se poate ajunge la o variantă de guvernare, de coaliție de guvernare, cu partidele altele decât AUR, PSD nu va face Guvern cu AUR”.

La remarca realizatorului că într-un asemenea scenariu nu ar exista prea multe opțiuni pentru PSD, senatorul Daniel Zamfir a răspuns: ”Eu v-aș propune și aș fi onorat dacă m-ați invita la emisiunea dvs. și după alegerile parlamentare, să vedem cum arată piața politică, rezultatele alegerilor și să vedem atunci dacă PNL nu va dori să guverneze România, eu mă îndoiesc”.

Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională

Citește articolul pe rfi.ro

Lasă un răspuns