Citiți continuarea
Sfârșitul acestui an vine și cu vești bune pentru ieșeni. Proiectantul Centurii Est a Iașului va începe forajele în luna ianuarie. Centura Est este un proiect care a fost propus de societatea civilă – Asociația Moldova vrea autostradă – și are menirea de a fi centura de ocolire a Iașului care era proiectată, de fapt, prin oraș. Activistul Adrian Covăsnianu, Moldova Vrea Autostradă, explică pentru RFI România
Da, într-un final, după luni multe, am ajuns în etapa în care avem traseul definitivat. Astfel că se creează premisele ca din ianuarie să vedem câteva utilaje în zonă, respectiv începerea studiilor geotehnice. Din estimările noastre vor fi undeva la vreo minimum trei foreze în zonă și sperăm că anul viitor se va finaliza etapa de fezabilitate. Pentru ca din 2026 să fie lansată licitația de proiectare și execuție.
Centura Est este un proiect care a fost propus de societatea civilă, Asociația Moldova vrea Autostradă. Ce va schimba centura de Est a municipiului Iași?
Scopul este unul complementar autostrăzii A8, dacă putem să ne exprimăm așa. Pentru că împreună cu A8, ele vor lucra împreună. Vor scoate tot traficul de tranzit, traficul greu din municipiul Iași, cel care vine despre zona de vamă, atât dinspre Sculeni, cât și despre Albița. Va degreva tot orașul și vom avea condiții normale de deplasare în interior, fără a mai fi, să spunem, afectați de traficul greu.
Cum a fost anul 2024 pentru Moldova? Dacă ne referim la infrastructura rutieră. Plusuri și minusuri.
A fost un an cu rezultate de mult așteptate. Vedem undeva la vreo 200 km de autostrăzi pe toată țara. Iar Moldova, spunem direct și indirect, beneficiază de peste 80 de kilometri din autostrada A7. Am avut inaugurarea variantei ocolitoare Bârlad. Un proiect îndelung așteptat și bineînțeles, alte documentații pentru A8 s-au maturizat. În sensul că au fost lansate licitațiile de proiectare și execuție și premisele se arată destul de interesante pentru anul următor. Deci cumva am mai depășit o nouă etapă în acest demers, credem noi, ireversibil, pentru a avea infrastructură modernă în Moldova.
Cum se anunță însă anul 2025 în ceea ce privește finanțarea proiectelor de infrastructură rutieră?
Da, va fi o presiune de buget, dar cred eu, nu o presiune atât de mare încât să fie întârziate proiectele angrenate în etapa de proiectare și construcție. Anul 2025 va fi un preambul, dacă pot să mă exprim așa, vizavi de anul 2026-2027. Perioadă care o să fie mult mai grea. Pentru că se vor suprapune mult mai multe proiecte în execuție peste 2-3 ani.
Astfel că anul viitor trebuie să fim foarte atenți la proiectele care ne interesează. Și aici mă refer la A7, A8 și bineînțeles că proiectele de drumuri expres către aceste două rețele. Și mare atenție la cum se va creiona bugetul respectiv ce credite bugetare vor fi alocate pentru cele două proiecte majore. Sperăm să nu avem surprize negative. Noi vom fi foarte atenți pe buget și vom avea reacții în consecință în cazul în care nu vom avea resurse corespunzătoare.