Citiți continuarea
Marius Budăi este optimist în legătură cu bugetul pe 2025, în ciuda criticilor din partea mediului de afaceri și a unor analiști economici: ”Este un buget care, cu toate greutățile momentului, este axat pe investiții, cu sume mai mari la investiții la Sănătate și Transporturi, doar două capitole pe care le-am studiat în amănunt, bineînțeles, după cel de Muncă și Asistență Socială”.
Deputatul PSD crede că ”este un buget echilibrat, un buget care dă dezvoltare, cu limitele și cu atenția de rigoare, din cauza acestor vremuri în care suntem acum”.
La remarca realizatorului că puțină lume mai are încredere că Guvernul știe ce face, după ce deficitul bugetar de anul trecut a ajuns la 8%, Marius Budăi a replicat: ”Am spus și recunoaștem, nu suntem în cel mai fericit moment, dar trebuie să strângem rândurile, vorbesc de noi, politicienii, nu fac apel la nimeni aici, să implementăm acele politici bazate în primul rând pe investiții, care trebuie și este obligatoriu să aibă în vedere apărarea locurilor de muncă, ăsta este din punctul meu de vedere un aspect extrem de important”.
Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională