Citiți continuarea
Marcel Ciolacu a confirmat declarațiile Elenei Lasconi potrivit cărora el și-ar da demisia din funcția de premier dacă USR decide să îl susțină pe Crin Antonescu, în schimbul intrării Uniunii Salvați România la guvernare, care refuză să facă parte dintr-un guvern condus de actualul premier. Elena Lasconi a spus „nu” acestui scenariu.
„În schimb, i-am spus Elenei Lasconi că, pentru a obține susținerea de către USR a candidaturii lui Crin Antonescu la prezidențiale, sunt gata să mă retrag din funcția de premier. Este un gest care redeschide și posibilitatea cooptării USR la guvernare, astfel ca toate partidele pro-europene să susțină un candidat unic. Doamna Lasconi a spus “nu” acestei soluții’’, a scris Ciolacu pe Facebook.
Marcel Ciolacu spune și că duminică la prânz, candidatul comun al coaliției, Crin Antonescu își va depune candidatura la Biroul Electoral Central, ceea ce „îi va scuti pe mulți să mai facă scenarii”.
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
AcceptațiGestionarea opțiunilor mele
Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională