Petre Florin Manole: Victor Ponta și PSD sunt adversari, noi nu-l susținem

Via: rfi.ro

Publicitate

Citiți continuarea

Victor Ponta candidează la alegerile prezidențiale din luna mai. El este cotat în ultimele sondaje de opinie între primii cinci candidați.

Deputatul Petre Florin Manole declară că fostul premier nu este susținut din umbră de PSD: ”Partidul Social Democrat poate avea un singur candidat și are un singur candidat. Am rămas alături de Crin Antonescu, iar domnul Victor Ponta este pe drumul domniei sale, nu este nici în partid, nici cu sprijinul partidului. Eu, personal, nu-l voi vota (…). În această speță, Victor Ponta și PSD sunt adversari”.

La remarca realizatorului că Victor Ponta a primit un loc în Comisia pentru Industrii din Camera Deputaților, iar asta s-a întâmplat cu sprijinul PSD, conform reprezentanților Opoziției, deputatul a răspuns: ”Eu știam că Victor Ponta e în Comisia Economică. Acum, că o fi în Comisia Economică, în cea de Industrii sau în altă comisie, este normalitatea, pentru că fiecare parlamentar trebuie să fie în cel puțin o comisie permanentă. Dacă nu ar fi fost la industrii, ar fi fost în altă parte”.

La remarca jurnalistului că în acest caz, Victor Ponta a fost mutat la propunerea PSD, așa cum susține Opoziția, Petre Florin Manole a precizat: ”Nu ai cum să lași un parlamentar, conform Statutului, chiar și independenți, chiar și neafiliați, fără apartenența la o comisie”.

Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională

Citește articolul pe rfi.ro

Lasă un răspuns