Daniel Funeriu la RFI: Marcel Ciolacu creează un stat paralel, a trimis un băiat în SUA

Via: rfi.ro

Publicitate

Citiți continuarea

Daniel Funeriu comentează afirmațiile emisarului special în SUA, Dragoș Sprânceană: ”Cred că este momentul să ne oprim din a comenta ceea ce un băiat ne povestește. Cine-i ăsta? (…) Ciolacu creează un stat paralel 2.0, în care numește un băiat, căruia îi spune: bă, ia mergi tu acolo și vorbește cu Trump, știu eu un băiat”.

Candidatul la alegerile prezidențiale spune că ”sunt doi oameni în România, care merg pe politica lui ”știu eu un băiat”: Ponta și Ciolacu. Și Ponta a făcut la fel, când a fost chestia cu vizele, a zis: votați-mă și vă rezolv eu cu vizele, că știu eu pe un băiat. Oameni buni, alegeri prezidențiale, nu negociere la talcioc, despre asta-i vorba (…). Te prezinți în fața națiunii și încerci să spui națiunii care-i busola ta și atunci îmi vine Ciolacu cu un băiat”.

Daniel Funeriu observă că ”Antonescu n-a zis nimic de un băiat, Nicușor, Lasconi, fulgi de păpădie, n-au zis nimic de un băiat (…). Eu am spus: oprește-te! Ai ambasador, ai ministru de Externe, președinte, cert, interimar, dar constituțional, ai prim-ministru și tu numești un băiat”.

Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională

Citește articolul pe rfi.ro

Lasă un răspuns