A fost deschisă cea mai mare florărie din România. Investiția totală a ajuns la 90.000 de euro

Via: Newmoney.ro

Retailerul de aranjamente florale FlorideLux.ro a deschis cea mai mare florărie din țară, în urma unei investiții totale de 90.000 euro, potrivit datelor companiei.

Anunțul a fost făcut recent, iar conceptul este o îmbinare între florărie, showroom și atelier. Noua florărie amplasată în zona Izvor din București, are o suprafață de 230 mp, împărțiți în spațiu destinat florăriei, cameră frigorifică profesională, atelier și zonă de depozitare.

Pe lângă aceasta, se adaugă încă 300 mp folosiți pentru depozite, birouri și săli de cursuri de floristică. Potrivit reprezentanților companiei, pe lângă flori, buchete și aranjamente florale deosebite, clienții vor putea alege aici și cadouri, decorațiuni pentru casă, diverse modele de vaze, dar și o gamă variată de ciocolată și băuturi.

Pentru 2020, compania estimează o creștere de 20% a cifrei de afaceri, până la 1,45 milioane de euro, datorită investițiilor făcute în noua florărie și a lansării unor noi proiecte care vor genera venituri suplimentare. De asemenea, este așteptat ca floraria FlorideLux Izvor să genereze aprox. 15% din veniturile estimate pentru anul 2020.