AmRest deschide în Piaţa Victoriei cel de-al şaptelea restaurant Burger King din Bucureşti

Via: Newmoney.ro

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare, a anunţat vineri că a deschis în Piaţa Victoriei cel de-al şaptelea restaurant Burger King din Bucureşti.

”După ce a inaugurat şase noi restaurante în primul an pe piaţa din România, AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare, deschide un nou restaurant Burger King în centrul Bucureştiului. Acesta va fi deschis, conform legislaţiei în vigoare, atât pentru take-away cât şi pentru a onora comenzile care vin prin platformele de delivery”, anunţă compania.

Cel de-al şaptelea restaurant nou deschis în Bucureşti apare la doar câteva luni după inaugurarea restaurantului Burger King din Piaţa Sudului, acest lucru făcând parte din strategia pe termen lung a companiei în România.

“Deşi anul trecut a fost unul provocator pentru toată lumea, noi ne-am adaptat rapid şi ne-am concentrat toate eforturile pentru a oferi în continuare servicii rapide şi de calitate, lucrând constant asupra planurilor de expasiune în regiune, aşa cum am promis. Astfel, am reuşit performanţa ca în plină stare de urgenţă să deschidem patru noi restaurante, la nici un an de la apariţia noastră pe piaţa din România, atingându-ne toate obiectivele propuse. În 2021 continuăm să creştem, iar astăzi anunţăm cu bucurie că deschidem cel de-al şaptelea restaurant în Bucureşti, chiar în centrul Capitalei. România este o piaţă importantă pentru noi, unde dorim să investim iar pentru anul acesta pregătim în continuare oferte speciale pentru fanii Burger King şi de asemenea, vom duce şi mai departe planurile noastre strategice”, a declarat Daniel Ryska, AmRest Regional director CE & SEE.

    Burger King a deschis şase noi restaurante în primul an de la apariţia pe piaţa din România.

    AmRest Holdings SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de ţări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks şi Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog şi KABB. În România, AmRest operează Starbucks şi lanţul de restaurante Burger King.

    Zilnic, peste 11 milioane de clienţi vizitează restaurantele Burger King din întreaga lume. Înfiinţat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume.