Despre programul național ”Șah în școală”
Programul național ”Șah în școală” își propune să introducă șahul sistematic în educația preuniversitară din România ca disciplină complementară care dezvoltă gândirea analitică, perseverența și…Read More →
Programul național ”Șah în școală” își propune să introducă șahul sistematic în educația preuniversitară din România ca disciplină complementară care dezvoltă gândirea analitică, perseverența și…Read More →
Date îngrijoratoare de al Institutul Național de Statistică. Pe de o parte avem creșterea înflației, care în luna mai a ajuns la aproape 11%. Cele…Read More →
Dezvoltarea aeroporturilor ar trebui susținută în viitor printr-un pact strâns cu operatorii din industria turismului. Declarația a fost făcută la Iași de președintele Asociației Aeroporturilor…Read More →
CSM atacă direct PNL, USR și pe Bolojan. Judecătorii pun PSD pe lista de victime. În numele a 3.580 de judecători, au cerut Jandarmeriei să…Read More →
Guvernarea trebuie asumată de PSD și AUR, care dețin majoritatea în Parlament, spune la RFI vicepreședintele PNL Gheorghe Falcă. ”Eu știu că domnul Grindeanu are…Read More →
Creșterile pentru România sunt insuficiente, iar tăierile de la competitivitate și apărare sunt o greșeală. Aceasta este poziția eurodeputatului PNL/PPE Siegfried Mureșan exprimată pe Facebook,…Read More →
Creșterile pentru România sunt insuficiente, iar tăierile de la competitivitate și apărare sunt o greșeală. Aceasta este poziția eurodeputatului PNL/PPE Siegfried Mureșan exprimată pe Facebook,…Read More →
Preşedintele USR, Dominic Fritz, a anunţat vineri că formaţiunea nu susţine învestirea Cabinetului Eugen Tomac. ”Un guvern tehnocrat ar fi nefuncţional, dintr-un motiv simplu, faptul…Read More →
PNL nu votează Guvernul Tomac, pentru că în spatele lui se ascunde de fapt PSD. Iată ce spune într-un interviu la RFI vicepreședintele formațiunii liberale…Read More →
Guvernarea trebuie asumată de PSD și AUR, care dețin majoritatea în Parlament, spune la RFI vicepreședintele PNL Gheorghe Falcă. ”Eu știu că domnul Grindeanu are…Read More →
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.