Skip to content
Club Hired.ro
Club Hired.ro

Comunitate antreprenorială

Secondary Navigation Menu
Menu
  • Actual
    • Economie
    • Politic
    • Social
    • Tehnologie
  • Companii
  • Competențe
    • Digitalizare
    • Internet
    • Management
    • Marketing
  • Advertoriale
  • Marketplace
    • Găsește Furnizori
    • Găsește Proiecte

Club Hired (Page 468)

PSD București l-a propus pe Daniel Băluță candidat la Primăria Capitalei

2025-10-28
De: Club Hired
Publicat: octombrie 28, 2025
In: Actual
With: 0 Comments

Organizația PSD București l-a propus luni pe Daniel Băluță drept candidatul partidului pentru Primăria Capitalei, urmând ca această candidatură să fie validată marți de Consiliul…Read More →

Kadjavsi a lansat al doilea album numit „Above Albatross”,

2025-10-28

Kadjavsi este proiectul muzical al artistului Nikita Dembinski, început în 2017 ca o explorare de peisaje sonore ambientale improvizate la pian, iar noul material marchează…Read More →

Robert Sighiartău la RFI: PSD sabotează acțiunile PNL și ale lui Ilie Bolojan

2025-10-28

Iritare în PNL, în contextul atacurilor tot mai dese ale social-democraților la adresa șefului Guvernului. PSD sabotează acțiunile PNL și ale premierului Ilie Bolojan, spune…Read More →

Câți bani publici a înghițit Catedrala? Am compilat 15 ani de alocări bugetare și am găsit o diferență mare față...

2025-10-28

REPORTAJ printre credincioșii care au stat toată ziua la porțile Catedralei Naționale: „Cum s-au făcut invitațiile? Eu n-am știut să cer la preotul meu” /…Read More →

De ce ar trebui să ne îngrijoreze retragerea Carrefour din România (Interviu)

2025-10-28
In: Economie

Grupul Carrefour vrea să se retragă din România, după 24 de ani de prezență pe piață. Lanțul francez de retail vrea să-și vândă magazinele din…Read More →

Zi de sărbătoare pentru ortodoxia românească. Pictura Catedralei Naţionale, sfinţită de Patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului și de Patriarhul Daniel

2025-10-27
Publicat: octombrie 27, 2025

România are, de astăzi, o Catedrală Națională unică în ortodoxia lumii. Pictura în mozaic de tradiție bizantină, a lăcașului sfânt, a fost sfințită duminică de Patriarhul…Read More →

Maia Sandu: Rusia va încerca să influențeze alte țări în care se vor organiza alegeri. Încă își ajustează strategia

2025-10-27

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat, sâmbătă, la Rock FM, că Federaţia Rusă a încercat să sperie moldovenii şi să le spună că dacă…Read More →

Doi suspecţi arestaţi în cazul furtului de la Muzeul Luvru

2025-10-27
In: Social

Doi suspecţi au fost arestaţi sâmbătă în ancheta cu privire la furtul de la Luvru, la o săptămână de la spargerea în plină zi, în…Read More →

200 mașini de epocă au participat la Retroparada Toamnei, în București

2025-10-26
Publicat: octombrie 26, 2025

200 de automobile de epocă s-au aliniat în acest weekend la București, la rotonda din Parcul Copilului, unde a avut loc Retroparada Toamnei, cel mai…Read More →

Nicuşor Dan: Un nou proiect privind pensiile magistraţilor, în cel mult 3 săptămâni

2025-10-26
Publicat: octombrie 26, 2025

Preşedintele Nicuşor Dan susţine că, în cel mult trei săptămâni, partidele din coaliţie vor agrea un nou proiect privind pensiile magistraţilor.Read More →

Paginație articole

Anterior 1 … 467 468 469 … 623 Următor

Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.