Aproape 200.000 de credincioși au fost în pelerinaj religios la Iași
Hramul Cuvioasei Sfintei Parascheva a fost punctul culminant al pelerinajului, prilej cu care a fost oficiată și Sfânta Liturghie de un sobor de preoți în…Read More →
Hramul Cuvioasei Sfintei Parascheva a fost punctul culminant al pelerinajului, prilej cu care a fost oficiată și Sfânta Liturghie de un sobor de preoți în…Read More →
Un antreprenor român, în colaborare cu o companie poloneză, construiește drone în țară. Proiectul pentru următoarea perioadă este să dezvolte o tehnologie accesibilă pentru “roiuri”…Read More →
Analiză: Magistrații (ne) fură țara? (DW) – REPORTAJ Mobilizarea rezerviștilor. Cum mi-am apărat țara fără să trag niciun foc de armă (G4Media) – Am întrebat…Read More →
Care a fost impactul real al schimbărilor produse în ultima perioadă asupra pieței asigurărilor? Situația economică actuală va afecta doar industria în sine? Care va…Read More →
Inflația rămâne ridicată, creșterea salariilor a fost depășită de creșterea prețurilor, iar avansul economiei va fi timid. Acestea sunt caracteristicile anului 2025, un an complicat…Read More →
De Ziua Mondială a Nevăzătorilor, galeria neconvențională Celula de Artă, în parteneriat cu Asociația Entuziart și Asociația Nevăzătorilor din România, organizează un eveniment multisenzorial numit…Read More →
În urmă cu zece ani, trupul neînsuflețit al unui copil sirian a fost descoperit pe o plajă din Turcia, după ce acesta încercase să ajungă…Read More →
Un antreprenor român, în colaborare cu o companie poloneză, construiește drone în țară. Proiectul pentru următoarea perioadă este să dezvolte o tehnologie accesibilă pentru “roiuri”…Read More →
Unul dintre laureații premiului Nobel pentru economie din acest an a avertizat luni că inteligența artificială oferă „posibilități uimitoare”, dar ar trebui reglementată din cauza…Read More →
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.