Balcanii de Vest- cea mai periculoasă rută europeană pentru migrați
Numărul de decese în rândul migranților pe toate rutele lumii a atins un nivel record în 2024, relatează rtcg.me. Cel puțin 8.938 de persoane și-au pierdut
Numărul de decese în rândul migranților pe toate rutele lumii a atins un nivel record în 2024, relatează rtcg.me. Cel puțin 8.938 de persoane și-au pierdut
CNSAS subliniază, însă, că lui Antonescu „nu i se poate atribui calitatea de lucrător/colaborator al securității, în sensul legii”.
Declarație Crin Antonescu:
Nu e un motiv de panică în vreun fel. În momentul în care ai consum foarte mic se poate reduce productia. Singura problemă este
Radu Mihaiu spune după decizia BEC că ar putea exista o susținere pentru Nicușor Dan la alegerile prezidențiale, dar la nivel individual: ”Este foarte
„Mă numesc Alexandru, sunt student în anul IV în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie «Grigore T. Popa» din Iași, iar povestea mea este
Donald Trump a făcut al doilea pas înapoi. Primul a fost atunci când a decis amânarea cu 90 de zile a aplicării noilor tarife. Al doilea
Slovacia închide temporar 16 puncte de trecere a frontierei cu Ungaria și unul cu Austria din cauza febrei aftoase, relatează spravy.pravda.sk. Guvernul slovac a luat această
Este această delegație reprezentativă pentru administrația Trump? Și…poate considera România că deschide o discuție cu leadershipul republican? Răspunde la RFI politologul Cristian Pîrvulescu.
Prof.
Realizator: ”Sunt pregătit pentru toate atacurile murdare și disperate ale Rețelei «Soros» și ale corupților care se tem de mine”, ați scris recent pe
Victor Ponta: Am câștigat foarte mult din partea oamenilor de bună credință. Am fost chiar ieri acolo, în toate zonele de la Dunăre, oamenii
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.