Managerii: stagnarea activității și angajărilor, creșterea prețurilor
De cele mai multe ori, sondajele de opinie realizate în rândul mediului de afaceri au doza lor de relativitate. În sensul că rezultatele sunt previzibile, generale
De cele mai multe ori, sondajele de opinie realizate în rândul mediului de afaceri au doza lor de relativitate. În sensul că rezultatele sunt previzibile, generale
„Reuniunile din următoarele zile sunt esențiale pentru stabilitatea continentului nostru. Toate discuțiile pe care le-am avut cu partenerii americani la Washington și cu liderii
Pentru a afișa acest conținut X (Twitter), trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
„Sunt
„Sistemul a încercat cu răutate să ne dezbine. Să fim împreună! Libertate, libertate, libertate! Am promis că n-o să facem politică și am făcut
Update 17:30:Câteva zeci de mii de oameni participă sâmbătă la un miting organizat de AUR în Piața Victoriei din București.
Preşedintele AUR, George
18 persoane sunt reținute, iar pentru șeful grupului de mercenari din jurul lui Georgescu, Horațiu Potra, fiul și fratele acestuia, procurorii cer mandate în
Ilie Bolojan a fost întrebat în prima sa conferință de presă ca președinte interimar dacă va candida la alegerile prezidențiale din luna mai.
”Coaliția
Principalele declarații ale lui Ilie Bolojan:
– despre negocierile pentru Ucraina: SUA au făcut o pivotare pentru a relua dialogul diplomatic cu Rusia
Stelian Ion comentează plecarea fraților Tate din România: ”S-au întâmplat multe lucruri în neregulă. Vedem acum actori importanți, vedem reprezentanți ai SUA cum intervin
Stelian Ion vorbește despre cazul Călin Georgescu: ”În plan juridic, știm foarte bine că potrivit Constituției și legislației penale, operează prezumția de nevinovăție. E
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.