Marcel Ciolacu: integrarea totală în Schengen va ajuta puternic exporturile românești
„Dispariţia punctelor de frontieră de la graniţa cu Ungaria şi Bulgaria reprezintă mai mult decât un moment simbolic. Înseamnă mai mulţi bani care
„Dispariţia punctelor de frontieră de la graniţa cu Ungaria şi Bulgaria reprezintă mai mult decât un moment simbolic. Înseamnă mai mulţi bani care
„De pe 2 ianuarie ordinea, siguranța publică devine prioritară. Nu mai putem lucra cu un deficit de 25% din personal, este cel mai redus
”Dumnezeu să binecuvânteze România în Uniunea Europeană şi în NATO. Din câte am văzut la acest exit poll, cred că cel mai înţelept
Duminică, de la ora 21, Ovidiu Nahoi vă dă din nou întâlnire pe pagina de Facebook a RFI România și pe canalul de Yotube, pentru a comenta împreună primele
Diana Şoşoacă şi alte persoane au mers în noaptea de sâmbătă spre duminică, la troiţa din Tâncăbeşti pentru a-l comemora pe Corneliu Zelea Codreanu.
Este pentru prima dată când în compunerea dispozitivului aerian, alături de aparatele de zbor convenţionale, participă şi aeronavele fără echipaj uman la bord BAYRAKTAR
Este pentru prima dată când în compunerea dispozitivului aerian, alături de aparatele de zbor convenţionale, participă şi aeronavele fără echipaj uman la bord BAYRAKTAR
”Ministerul Apărării Naţionale organizează duminică, 1 decembrie, în municipiul Bucureşti, o serie de evenimente dedicate Zilei Naţionale a României. Astfel, începând cu ora 8.00,
Klaus Iohannis a mulţumit, la finalul celor două mandate de preşedinte, românilor din ţară şi din străinătate.
”Ştiu că am făcut greşeli, unele alegeri
Ministerul de Interne a declarat că aceste persoane au fost reţinute pentru „nerespectarea ordinelor poliţiei” şi pentru „acte de huliganism” în timpul demonstraţiei de
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.