Ludovic Orban: Sunt aproape la fel de sărac ca atunci când am intrat în politică
Ludovic Orban vorbește despre polul de dreapta din care face parte formațiunea sa: ”Noi am luat decizia să constituim o alianță politică, deocamdată suntem
Ludovic Orban vorbește despre polul de dreapta din care face parte formațiunea sa: ”Noi am luat decizia să constituim o alianță politică, deocamdată suntem
Klaus Iohannis susține că nu a dorit o lege pentru el și că va avea grijă ca legea propusă de PNL să nu existe.

Publicat în: 27/09/2024 – 07:52
Nu vă gândiți că este lipsit de importanță. Dimpotrivă. Este vorba despre ritmul creșterii produsului intern brut sau așa-numita creștere economică. Bugetul de stat este construit
Cristian Păun, profesor la Academia de Studii Economice din București critică măsurile luate de Guvern. El spune la RFI că românii sunt cei care
”M-a şi deranjat remarca preşedintelui de ieri cu negocierile lui Ciolacu cu economicul. Îmi cer scuze faţă de domnul preşedinte. Sunt mai bun negociator
Daniel Fenechiu precizează că PNL nu rupe coaliția cu PSD: ”Nu ieșim de la guvernare, dar o guvernare cu PSD-ul după alegeri nu mai
Daniel Fenechiu susține că ”ieșirea lui Klaus Iohannis demonstrează că nu a existat o conivență între PNL și Klaus Iohannis și că PNL nu
Iată ce spune Sorin Ioniță de la Expert Forum, ONG care a organizat la București o conferință despre manipularea pe care o sponsorizează
Klaus Iohannis l-a decorat printre alții pe Aurelian Bădulescu, zilele trecute, cu Ordinul Național pentru Merit, în grad de cavaler, cu prilejul aniversării a
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.