Autostrada Ploiești-Brașov nu există, dar are site

Via: rfi.ro

CNAIR a anunțat miercuri că a fost lansat site-ul pentru autostrada A3 Ploiești-Brașov. Pe portal, sunt prezentate informații despre stadiul lucrărilor și sunt prezentate filme și fografii de la fața locului.

„La adresa ploiesti-brasov.ro puteți găsi informații actualizate periodic, astfel încât cei interesați de stadiul proiectului să afle date la zi despre cum avansează acesta. În secțiunea „Despre proiect – Stadiul la zi” aflați detalii despre calendarul activităților și despre etapele importante bifate până acum. Dacă accesați „Despre proiect – Soluții pe termen scurt”, puteți regăsi informații despre demersurile CNAIR și ale autorităților locale pentru degrevarea traficului de pe Valea Prahovei. În „Media” sunt încărcate comunicate de presă pe subiect, fotografii, filmări din dronă cu traseul, interviuri cu proiectanții și cu autoritățile locale direct interesate de concretizarea A3 Ploiești-Brașov”, au anunțat reprezentanții CNAIR pe Facebook.

A3 este în faza proiectării și ar putea fi gata peste șase sau șapte ani.

La secțiunea “Galerie foto” sunt mai multe imagini, făcute din dronă, pe Valea Prahovei. Realizatorii site-ului Autostrăzii A3 scriu că “pentru a echilibra frumusețea acestui loc cu potețiala și reala cerere de turiști avem nevoie de o infrastructură modernă care să ofere posibilitatea turiștilor să practice sporturile în aer liber (specifice tuturor anotimpurilor) să descopere obiective istorice unice prin stilul de agrement şi cazare, specific marilor staţiuni balneoclimaterice europene.

Vă invităm să aruncăm un ochi pe acest prezent focalizat pe viitor!”

Image source:
http://ploiesti-brasov.ro

Citește articolul pe rfi.ro