Bento devine Microsoft Gold Partner – competenta Cloud Platform

Statutul de Gold Partner reflecta evolutia Bento pe parcursul a 2 ani de parteneriat cu Microsoft, dobandind de-a lungul acestei perioade competentele: Cloud Productivity & Cloud Platform – Silver Level,Application development – Silver level, precum si o experienta solida care sa ii permita sa se pozitioneze ca fiind un partener Microsoft de incredere, apt sa ofere solutii de top bazate pe cea mai puternica infrastructura de cloud public, oferita de Microsoft.

Certificarea Microsoft GoldPartner -competenta Cloud Platform, a venit ca un pas firesc in evolutia companiei dar si ca un rezultat al competentelor cloud dobandite de catre echipa tehnica din cadrul Bento. Toate acestea au contribuit in mod vizibil la valorificarea facila a cererilor de infrastructura cloud si solutii de tipul Platform as a Service (PaaS) venite din partea clientilor si care au la baza Microsoft Azure.

Printre proiectele cloud implementate de echipa Bento, putem enumera: proiecte de Lift & Shift de private datacenter in Azure IaaS, solutii specifice zonei de DevOps & Continuous Integration avand la baza elemente PaaS din Azure, solutii de implementare de tipul IaaS utilizand sisteme de operare Linux & Microsoft cu focus pe securitate, precum si solutii de optimizare a activitatii interne din cadrul companiilor prin migrarea a numeroase operatiuni in cloud (ex.: email, servere, storage-uri, etc.). Solutiile livrate in piata de Bento au fost permanent croite pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor clientilor, identificate in fazele de audit precum si din specificatiile primite de la clienti.

Prin intermediul proiectelor cloud desfasurate, Bento a acumulat expertiza si experienta necesara pentru a furniza clientilor, indiferent de dimensiunea business-ului, solutii IT inovatoare, complete, acordand o atentie sporita tuturor fazelor unui proiect: de la analiza minutioasa a cerintelor si realizarea arhitecturilor IT, la implementarea propriu-zisa si suportul post-implementare.

Mai multe informatii despre serviciile cloud oferite de Bento sunt disponibile la: https //www.bento.ro/en/servicii-cloud.