Bolt Business anunță rezultate record în 2022 cu creștere globală și locală a veniturilor de peste 400%

Via: Newmoney.ro

Bolt Business, divizia pentru transport corporate al super aplicației de mobilitate Bolt, a anunțat creșteri record în 2022, atât la nivel global, cât și în România, pe fondul revenirii la regimul de lucru hibrid sau integral de la birou.

Bolt Business, care facilitează furnizarea de servicii de transport corporate prin intermediul platformei pentru clienți mari corporativi din întreaga Europă, și-a crescut veniturile de la începutul anului 2022 cu 425%, un rezultat fără precedent. Creșterea înregistrată în România a depășit și ea 400% în aceeași perioadă. Ea a fost determinată de intensificarea activității companiilor client existente, alături de contractarea de noi clienți. Numărul de utilizatori unici pe platforma Bolt Business a crescut și el cu 400% față de aceeași perioadă a anului precedent, numărul de comenzi crescând în același ritm.

Nick Powell, VP Bolt Business, pune această performanță pe seama a doi factori principali: companiile care își continuă recuperarea post-pandemie și dorința angajaților de a se reîntâlni cu colegii.

„Călătoriile în interes de serviciu traversează o perioadă de schimbări fără precedent. Pandemia a afectat puternic companiile, acum recesiunea economică este o provocare pentru toate sectoarele, iar schimbările climatice reprezintă, pe bună dreptate, o preocupare majoră pentru toată lumea.”

  „Chiar dacă mediul de business rămâne dificil, oboseala cauzată de apelurile video este reală, fapt care va duce la o creștere a întâlnirilor față în față, în special cu parteneri externi”, a spus Nick Powell. „Prin combinația de accesibilitate, fiabilitate și siguranță a transportului, alături de instrumentele de management al cheltuielilor foarte performante la nivel de industrie, suntem bine poziționați pentru a ne continua creșterea și în 2023.”

  Bolt Business oferă trei servicii principale:

  ● Team Account – o platformă pentru companii, cu mai mulți utilizatori:

  ○ Companiile se înregistrează gratuit, își adaugă toți utilizatorii pe platformă și stabilesc cine poate folosi produsele Bolt când și cât poate cheltui. Utilizatorii pot folosi Bolt în aplicația lor personală, apelând la metoda de plată a companiei, în loc de cea personală. Acest lucru înseamnă că nu mai este nevoie de cereri de cheltuieli, și că managementul companiei are control și vizibilitate depline. În plus, opțiunea de plată centralizată generează economii uriașe de timp și costuri pentru afacere.

  ● Work profiles – soluție simplă de cheltuieli pentru utilizatori care folosesc aplicația în interes de serviciu:

  ○ Persoanele fizice pot configura un profil de serviciu în aplicație, unde pot adăuga un card de plată de serviciu și pot introduce detalii despre locul unde doresc să fie trimise facturile, cum ar fi un e-mail de serviciu sau un departament de contabilitate. Apoi se conectează la software-ul de gestionare a cheltuielilor și primesc facturi care pot fi folosite pentru a deconta banii pe care îi cheltuiesc în scop profesional.

  ● API – Conectivitate pentru companiile mari, care pot utiliza ofertele Bolt Business prin intermediul propriului software