Ilie Bolojan, despre o candidatură la prezidențiale: Sunt om serios, respect înțelegerile
Ilie Bolojan a fost întrebat în prima sa conferință de presă ca președinte interimar dacă va candida la alegerile prezidențiale din luna mai.
”Coaliția
Ilie Bolojan a fost întrebat în prima sa conferință de presă ca președinte interimar dacă va candida la alegerile prezidențiale din luna mai.
”Coaliția
Principalele declarații ale lui Ilie Bolojan:
– despre negocierile pentru Ucraina: SUA au făcut o pivotare pentru a relua dialogul diplomatic cu Rusia
Stelian Ion comentează plecarea fraților Tate din România: ”S-au întâmplat multe lucruri în neregulă. Vedem acum actori importanți, vedem reprezentanți ai SUA cum intervin
Stelian Ion vorbește despre cazul Călin Georgescu: ”În plan juridic, știm foarte bine că potrivit Constituției și legislației penale, operează prezumția de nevinovăție. E
Cristian Preda: Nu știu dacă președintele Trump este un cunoscător al
Principalele declarații ale lui Mihail Neamțu la RFI:
”Nu-mi amintesc poziționări ale lui Călin Georgescu explicit favorabile Federației Ruse, îmi amintesc mai degrabă o
Septimius Pârvu se întreabă de ce îl demite coaliția pe Toni Greblă de la șefia AEP de-abia acum: ”O întrebare este de ce a
Update: O înregistrare video cu momentul în care Călin Georgescu este ridicat din trafic și dus la parchet, filmată aparent de șoferul său, a
Întrebat dacă și-l dorește pe Ilie Bolojan președinte al României, Virgil Guran a răspuns: ”Are calitățile necesare, dar vă spun foarte sincer, eu mi-l
Virgil Guran spune despre consultările lui Ilie Bolojan cu partidele parlamentare pe tema Ucrainei că ”este într-un fel o noutate pe această temă. Nu
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.