Florin Roman (PNL) la RFI: Nu exclud noi majorări de taxe și impozite
Florin Roman spune că bugetul pe 2025 este cumpătat: ”Eu spun că e un buget cumpătat, în ton cu vremurile, iar vremurile nu sunt
Florin Roman spune că bugetul pe 2025 este cumpătat: ”Eu spun că e un buget cumpătat, în ton cu vremurile, iar vremurile nu sunt
”Românii sunt un popor tolerant, deschis către diversitate, dar când vorbim despre familie, aceasta nu poate fi formată decât între un bărbat și o
Publicat în: 04/02/2025 – 11:54Actualizat în: 04/02/2025 – 12:00
Marius Budăi, despre bugetul pe 2025: ”Este un buget echilibrat, un buget care dă dezvoltare, cu limitele și cu atenția de rigoare, din cauza acestor vremuri
Marius Budăi comentează scandalul Nordis, în care fosta deputată PSD Laura Vicol a fost reținută de procurori: ”La nivel personal, pentru doamna Laura Vicol,
Marius Budăi este optimist în legătură cu bugetul pe 2025, în ciuda criticilor din partea mediului de afaceri și a unor analiști economici: ”Este
Laura Vicol și Vladimir Ciorbă au ieșit din sediul DIICOT și duși în duba Poliției. Cei doi nu au făcut nici o declarație
Victor Ponta a scris pe Facebook că a discutat cu premierul Ciolacu despre eliberarea sa din funcţia de consilier onorific.
”Am avut o discuţie
Iohannis a fost întrebat, luni, înainte de participarea la reuniunea informală a Consiliului European pe teme de apărare, dacă va decide să demisioneze.
”Cred
Bugetul pe 2025 aprobat sâmbătă de Guvern prevede o creştere economică de 2,5%, o inflaţie de 4,4% și un deficit bugetar de 7% din
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.