Nicolae Ciucă a demisionat din funcția de președinte al PNL
“Dragi români, am înțeles ce ați dorit să ne transmiteți! În ciuda greșelilor pe care le-am făcut, am învățat lecția pe care ne-a transmis-o
“Dragi români, am înțeles ce ați dorit să ne transmiteți! În ciuda greșelilor pe care le-am făcut, am învățat lecția pe care ne-a transmis-o
„În primul rând aș dori să felicit pe cei care s-au calificat, conform votului românilor, în turul doi. I-am și scris doamnei Lasconi, am
Daniel Fenechiu spune după eșecul lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale că unii colegi din PNL nu s-au implicat suficient în campania electorală: ”Eu
Update ora 9.39: După numărarea voturilor din 99,94% din secțiile de votare, Elena Lasconi trece pe locul II. Are 1.769.887 de voturi față de
La doi pași de statuia lupoaicei din fața magazinului București, transformat în sediu de campanie AUR, George Simion a apărut pe scenă, însoțit de
„.Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au ieşit la vot Speranţa este vie în România, mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi vă
Din cele peste 18 milioane de români așteptați să voteze la alegerile prezidențiale de anul acesta, peste un milion sunt tineri care își aleg
Din cele 1.786.929 înscrise în liistele permanente au votat 554.036, cărora li se adaugă 8.497 votanţi pe liste suplimentare, rezultând o prezenţă de 31,60%,
Nicolae Ciucă şi-a exercitat dreptul de vot la o secţie din comuna Baloteşti. El a venit împreună cu soţia.
”Este o zi importantă pentru
Von der Leyen a mai afirmat că „UE va continua să preia iniţiativa şi să îşi concentreze sprijinul asupra celor mai vulnerabili”.
Acordul „va
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.