Gheorghe Falcă: România va intra în Schengen terestru la 1 ianuarie
Gheorghe Falcă declară în contextul Schengen că ”președintele Ciucă a avut o întâlnire și a avut un tête-à-tête cu cancelarul Nehammer. A procedat la
Gheorghe Falcă declară în contextul Schengen că ”președintele Ciucă a avut o întâlnire și a avut un tête-à-tête cu cancelarul Nehammer. A procedat la
”Mi se cere demisia pentru o cheltuială din bani privați, pentru o suspiciune”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu la Antena 3, după ce G4Media
„Să-mi dau demisia din ce sau de ce? Nu înțeleg. Dacă ar fi o asemenea călătorie, ar fi o călătorie în zona privată, pe
„Astăzi, împreună cu colegii mei, am luat o decizie pe care o consider necesară. Am luat decizia să continuăm campania electorală, dar această campanie
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
Ce va
Daniel Zamfir vorbește despre taxe și impozite la minutul 24.30:
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați
Radu Mihaiu vorbește despre scenariile de guvernare, la minutul 25:
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați
Social-democratul Vasile Dîncu le reproșează liberalilor, în cazul Roxana Mînzatu, că duc conflictele politice din România la Bruxelles: ”Competiția politică din România a făcut
Marcel Ciolacu a precizat că a făcut solicitări la omologii săi din Republica Moldova și Ucraina, iar răspunsul venit prin serviciile de informaţii nu
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
Vlad Gheorghe speră să
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.