Vlad Gheorghe (DREPT): Modificarea legii în favoarea lui Iohannis este rușinoasă
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
Vlad Gheorghe
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
Vlad Gheorghe
Reporter: Domnule Barna, cum vedeți controversata declarație a Elenei Lasconi, potrivit căreia emigrarea ar fi cea mai simplă soluție?
Dan Barna: Cred că
Virgil Guran spune despre modificarea legii că ”este pentru președintele României, nu pentru domnul Iohannis neapărat, este pentru președintele României și pentru orice președinte
Virgil Guran și-ar dori o guvernare de dreapta după alegeri: ”Ne dorim o guvernare de dreapta, întotdeauna ne-am dorit o guvernare de dreapta, că
Din sondajul INSCOP privind intenția de vot la alegerile prezidențiale reiese că Mircea Geoană ar fi votat de 21,4% dintre alegători, în timp ce
Vasile Dîncu taxează atitudinea PNL, care afirmă public că vrea o guvernare de dreapta după alegerile parlamentare de pe 1 decembrie: ”Nu ne mai
Vasile Dîncu e de părere că PNL nu ar avea prea mult de câștigat, dacă președintele Klaus Iohannis ar candida pe listele sale la
Robert Sighiartău nu crede în scenariul Klaus Iohannis-candidat la alegerile parlamentare pe listele PNL: ”Personal, am citit din presă toate aceste speculații, am citit
Robert Sighiartău vorbește despre un eșec al negocierilor politice dintre premierul Marcel Ciolacu și Bruxelles, în privința postului de comisar european: ”Este cel mai
Robert Lupițu spune după anunțul făcut de șefa CE, Ursula von der Leyen, privind componența noii Comisii Europene că ”putem vorbi despre o poziție
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.