Dacian Cioloș: PNL este încă în trena și la butoniera PSD-ului
Dacian Cioloș afirmă că PNL nu este sincer atunci când vorbește despre coagularea dreptei: ”PNL are candidat la alegerile prezidențiale, care din ce vedem
Dacian Cioloș afirmă că PNL nu este sincer atunci când vorbește despre coagularea dreptei: ”PNL are candidat la alegerile prezidențiale, care din ce vedem
Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ar urma să anunțe miercuri componența noului Executiv de la Bruxelles.
Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian
Eugen Tomac se arată surprins de poziția USR: ”M-a surprins, vă spun sincer, această abordare, dintr-un motiv foarte simplu, pentru că noi am avut
Eugen Tomac spune la RFI că ”bătălia va fi pentru Palatul Cotroceni. În această dezbatere și pare că este o înțelegere între PSD și
Unul dintre numele vehiculate pentru șefia viitorului guvern este Bernard Cazeneuve iar liderul de la Elysée s-a întâlnit cu el, la fel și cu
”Transmit felicitări cetățenilor Republicii Moldova cu prilejul Zilei Independenței! Sunteți parte a marii familii europene, iar continuarea eforturilor actuale va transforma aderarea la Uniunea
Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, dacă ar putea ieşi PNL de la guvernare în urma atacurilor lansate la Congresul PSD.
“Acest guvern
Mai mulți lideri ai PSD, între care Marcel Ciolacu, Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, au lansat o avalanșă de critici atât la adresa PNL,
Daniel Fenechiu răspunde pe un ton dur criticilor PSD: ”Mi se par extrem de josnice și mi se pare că suntem în fața unei
Lucian Romaşcanu a declarat după şedinţa Consiliului Naţional al PSD că s-au discutat detaliile organizatorice ale Congresului PSD de sâmbătă.
”S-au stabilit şi aprobat
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.