China: Avertisment împotriva țărilor care negociază acorduri comerciale bilaterale cu SUA
Beijingul avertizează astfel toate țările care ar fi tentate să negocieze acorduri bilaterale cu Statele Unite.
„Astfel de acorduri nu vor aduce pacea, iar
Beijingul avertizează astfel toate țările care ar fi tentate să negocieze acorduri bilaterale cu Statele Unite.
„Astfel de acorduri nu vor aduce pacea, iar
Din păcate, din multe puncte de vedere, datele statistice arată că economia românească este una dintre cele mai fragile din Uniunea Europeană.
Iată demonstrația. Să plecăm
„Zidul tăcerii în cazul Danilo Mandić” titrează Cafe del Montenegro care relatează despre nepotul președintelui parlamentului muntenegrean suspectat că a încercat să ucidă două persoane pe
Potrivit unui comunicat de presă al Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, citat de News.ro, programul „Noua Casă” rămâne
Adică, Sebastian Burduja a vorbit despre consumul de energie electrică scăzut, a anunțat reglajele pe care vor trebui să le facă producătorii, furnizorii și dispeceratul național,
Va fi o scădere a numărului de turiști care vor alege vacanțe în România, după decizia Guvernului de a înjumătăți valoarea voucherele de vacanță
Veștile rele se aglomerează în jurul economiei românești. Un raport al băncii austriece Erste, mai vechi, apărut în luna februarie a.c., a făcut ieri vâlvă în
Trădarea nu-i ușoară. M-am aruncat în foc pentru USR, acum ei mă împing. Am simtit
Ministrul Economiei a declarat după şedinţa de guvern că în cazul voucherelor de vacanţă, vorbim despre un mecanism foarte simplu de decontare, care a
Riscul de retrogradare a României la categoria junk, nerecomandată investițiilor, este un pericol iminent. Și asta pentru că am încheiat anul trecut cu cel
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.