Ciolacu, despre creştere bugetului Apărării la 3% din PIB: Încă nu este o necesitate
„Am venit cu domnul ministru pentru că avem mai multe proceduri de competitivitate în desfăşurare. Sunt foarte multe şi companii franceze interesate în acest
„Am venit cu domnul ministru pentru că avem mai multe proceduri de competitivitate în desfăşurare. Sunt foarte multe şi companii franceze interesate în acest
Exploatarea aurului revine în atenția publică. De data aceasta, este vorba despre o concesiune din județul Hunedoara. Publicația profit.ro informează că firma canandiană Euro Sun, care
De asemenea, o administrare corectă a averii va aduce o creştere a valorii şi nu o erodare de către inflaţie.
Invitat la Business ON AIR: Alexandru
În al doilea trimestru al acestui an, creșterea economiei ungare a fost de 1,5% față de aceeași perioadă a anului trecut și -0,2%
După cum notează La Tribune, ”aceste scăderi ale profitului pot fi explicate în primul rând printr-o scădere cu 7% a volumului vânzărilor de mașini. Creșterea din
Invitați la Business ON AIR: Viorel Băltărețu, deputat şi antreprenor, Zilahi Imre, expert industria mobilei, director www.magmob.ro.
Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea
Cu cea mai mare parte a comerțului orientată către Uniunea Europeană, Moldova speră la mai mult și este foarte atentă la cultivarea propriei imagini.
Am discutat
Compania australiană Ioneer „a primit autorizația federală” din partea autorităților americane pentru mina sa situată pe situl Rhyolite Ridge, potrivit unui comunicat.
„Această autorizație
Într-o discuție cu reporterii, la finalul summitului Autorităţilor Publice Municipale din România, marcel Ciolacu a declarat:
”Nu se măreşte TVA-ul. Vă spun, mă
Datele bugetare pe primele trei trimestre ale anului confirmă ceea ce vedem aproape în fiecare zi și anume o avalanșă de cheltuieli publice. Prima dovadă în
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.