Consumul de bere ar putea fi permis pe stadioanele din România

Via: rfi.ro

Justin Ștefan, secretarul general al forului, a făcut anunțul pe Facebook:

“Fanii fotbalului românesc sunt o forţă, au foarte multe idei corecte, iar astăzi, în cadrul întâlnirii cu ministrul sportului Eduard Novak, am dezbătut oportunitatea modificării Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. În cadrul discuţiei, am avansat propunerea de a modifica legea în sensul de a permite vânzarea şi consumul berii slab alcoolizate în cadrul arenelor sportive, acest lucru fiind permis în alte ţări europene”, a scris Justin Ştefan.

Amintim, tot miercuri, în cadrul întâlnirii cu ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, oficialii LPF au discutat şi despre revenirea spectatorilor pe stadioanele din România, după un an de la închiderea tribunelor din cauza pandemiei de Sars-Cov-2.

UEFA a renunţat în urmă cu câţiva ani la interdicţia de vânzare a berii la meciurile care se dispută sub egida sa, însă comercializarea acestei băuturi pe stadione se poate face doar cu acordul autorităţilor din fiecare ţară membră a forului fotbalistic continental.

Citește articolul pe rfi.ro