Skip to content
Forum
Forum Navigation
Trebuie să te autentifici pentru a crea articole și subiecte.

Cum administrați prezența online a afacerii dumneavoastră?

Oricât de mic este bugetul micii dvs. afaceri, nu vă puteți permite să nu aveți prezență online. Ținând cont de faptul că majoritatea oamenilor folosesc internetul pentru a găsi afaceri locale (s-ar putea și noi, din moment ce ne uităm la smartphone-urile noastre pentru o treime din timp de când ne trezim, alții chiar mai mult), afacerea dvs. ar putea fi invizibilă dacă nu este online.

Ce este o prezență online? Am crezut că nu vei întreba niciodată! La nivelul cel mai de bază, prezența dvs. online, uneori numită „spațiu web” sau „prezență web”, include site-ul dvs. de afaceri și conturile dvs. de socializare (Facebook, Twitter, Instagram, … ok și ce mai apare). Cu toate acestea, spre deosebire de internetul în sine, prezența dvs. online este un lucru în schimbare, viu, mai degrabă decât o investiție unică pe care o puteți face și apoi să o uitați.

SEO, designul web mobil și marketingul de conținut sunt doar câteva dintre lucrurile la care trebuie să te gândești când vine vorba de configurarea și menținerea prezenței tale profesionale pe web. Din fericire, software-ul bazat pe web, inclusiv software-ul de proiectare a site-urilor pentru afaceri mici și alte programe software-cloud, pot ajuta la simplificarea sau chiar la eliminarea multor activități de marketing online. În acest fel, vei avea mai mult timp pentru a te dedica activității principale de a-ți conduce afacerea.

interlink.ro

© Miro Consultant SRL 2022