GBR Tronics a anunțat prima franciză Xiaomi din România

Via: Newmoney.ro

Compania românească GBR Tronics a anunțat deschiderea primei francize Xiaomi din România, în cadrul showroom-ului propriu din Centrul Vechi al Capitalei. Potrivit datelor companiei, un etaj întreg este destinat exclusiv acestei mărci.

GBR Tronics distribuie aproape toate produsele Xiaomi destinate pieții europene, adică produse care au certificat CE, de la trotinete electrice până la periuțe de dinți inteligente, de la ultimele telefoane mobile Mi (inclusiv, atunci când va fi lansat, Xiaomi Mi10) până la becuri pentru casa inteligentă, de la aspiratoare robot la încărcătoare pentru telefonul mobil.

„Cel mai important lucru este garanția. Aproape toate produsele au garanție 24 de luni, în România”, spune Teo Păduraru, cofondator al GBR Tronics. În plus, compania are 95% dintre produse permanent în stoc. Fondatorul Xiaomi a făcut anul trecut o promisiune: să nu adauge mai mult de 5%, profit, la niciun produs.

„Un showroom este locul perfect. Am fi putut deschide într-un mall sau pe Magheru, dar mai potrivit e Centrul Vechi. De aceea am decis să investim într-un magazin propriu, în care să fie prezente toate brandurile noastre, prezentate așa cum trebuie, cu asistență profesională”, spune și Dragoș Frățilă, cofondator al GBR Tronics.

    GBR Tronics este o companie specializată în importul și distribuția de produse electronice și electrocasnice, înființată în anul 2010, de doi antreprenori: Teo Păduraru (ex Best Computers, ex Best Distribution) și Dragoș Frățilă (ex copywriter).

Citește articolul pe Newmoney.ro