IKEA recomandă clienţilor care au cumpărat scaunul rotativ Odger în culoarea antracit să îl returneze

Via: Newmoney.ro

IKEA recomandă clienţilor care au cumpărat scaunul rotativ Odger în culoarea antracit să îl returneze, deoarece există riscul ca baza piciorului, în formă de stea, să se rupă.

IKEA a transmis miercuri că recomandă tuturor clienţilor care au cumpărat scaunul rotativ Odger în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 şi inclusiv, să nu îl mai folosească şi să contacteze firma pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

“Siguranţa clienţilor este prioritatea principală la IKEA. Aşadar, rechemăm scaunul rotativ Odger în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 şi inclusiv (22 reprezintă anul, iar 21 reprezintă săptămâna în care a fost fabricat produsul) din cauză că există riscul ca baza piciorului în formă de stea a scaunelor să se rupă şi să cauzeze căderea şi vătămarea utilizatorului. IKEA le recomandă tuturor clienţilor care au cumpărat scaunul rotativ Odger în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 şi inclusiv, să nu îl mai folosească şi să îl returneze în orice magazin IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs”, se arată în comunicat.

IKEA a menţionat că dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor şi de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile şi standardele aplicabile pe pieţele unde sunt vândute.