LPF discută cu Eduard Novak, Raed Arafat şi Vlad Voiculescu despre redeschiderea stadioanelor

Via: rfi.ro

Justin Ștefan a declarat pe pagina sa de Facebook că le va demonstra lui Vlad Voiculescu şi lui Raed Arafat că regulile propuse de LPF vor asigura protejarea sănătăţii spectatorilor în arene:

“Ne-am întâlnit astăzi cu ministrul Eduard Novak. Ne-a asigurat că avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor. Urmează să avem discuţii cu domnii Arafat şi Voiculescu în perioada imediat următoare, sens în care vom trimite solicitări oficiale către IGSU şi Ministerul Sănătăţii. Le vom demonstra acestor domni că regulile propuse de noi asigura protejarea sănătăţii oamenilor şi, împreună cu liderii de galerii, ne vom asuma respectarea acelor reguli, în caz contrar urmând a accepta ideea de a se reveni asupra deciziei de deschidere a stadioanelor”, a scris Justin Ştefan.

Oficialul Ligii consideră că suporterii sunt discriminaţi de regulile impuse de pandemie în raport cu participanţii la alte activităţi de divertisment:

“Le vom cere să înceteze imediat orice formă de discriminare în raport cu fanii din fotbalul românesc şi să asigure un tratament egal al sportului în raport cu alte activităţi de divertisment precum spectacolele, cinematografele, restaurantele etc. Este inacceptabil ca industria sportului să fie tratată diferit în raport cu alte industrii. Familia sportului românesc s-a trezit şi nu va permite nimănui că sportul şi fanii săi să nu fie respectaţi”, a completat Justin Ştefan.

Amintim, competiţiile sportive din România se desfăşoară fără spectatori în tribune din primăvara anului trecut.

Citește articolul pe rfi.ro