Ministrul de Interne al Ucrainei a murit într-un accident de elicopter de lângă Kiev

Via: Newmoney.ro

UPDATE. Bilanţul accidentului de elicopter din BrovarI a crescut la 18 morţi, între care trei copii, şi 29 de răniţi, între care 15 copii, a anunţat guvernatorul regiunii Kiev, Oleksi Kuleba, citat de The Guardian.

Cel puţin 16 persoane, printre care ministrul de interne ucrainean şi doi copii, au murit miercuri din cauza prăbuşirii unui elicopter miercuri în apropiere de Kiev, a anunţat poliţia ucraineană, scrie Agerpres.ro.

„Avem informaţii privind 16 morţi, printre care doi copii”, a indicat poliţia naţională ucraineană într-un comunicat.

Ministrul de interne ucrainean, prim-adjunctul său şi un alt înalt demnitar care se aflau la bordul elicopterului şi-au pierdut de asemenea viaţa, precizează comunicatul.

    La faţa locului au sosit echipaje de salvare, dar încă nu există informaţii cu privire la victime şi circumstanţele producerii incidentului, a scris pe Telegram directorul adjunct al cancelariei prezidenţiale Kirilo Timoşenko.

    „Un elicopter s-a prăbuşit în apropiere de o grădiniţă şi de un imobil de locuinţe (…) Există victime”, a indicat acesta.

    Guvernatorul regiunii Kiev, Oleksii Kuleba, a scris la rândul său că „în momentul tragediei în interiorul grădiniţei se aflau copii şi personal”, adăugând că „toţi au fost evacuaţi”.

    FOTO: Nexta