INSCOP: Doar 3 din 10 români cred că războiul din Ucraina se va încheia în 2026
Doar 3 din 10 români cred că războiul din Ucraina se va încheia în 2026 printr-un acord de pace, potrivit celui mai recent sondaj realizat…Read More →
Doar 3 din 10 români cred că războiul din Ucraina se va încheia în 2026 printr-un acord de pace, potrivit celui mai recent sondaj realizat…Read More →
Alegerea unui nou Avocat al Poporului se află pe ordinea de zi a plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului din 10 martie, după…Read More →
Uniunea Europeană nu este din păcate un actor relevant în negocierile de pace din Ucraina, spune la RFI președintele UDMR, Kelemen Hunor. El crede că…Read More →
România ar putea pierde sute de milioane de euro din PNRR, pentru că nu va îndeplini unele jaloane. Iată ce spune la RFI președintele UDMR,…Read More →
Președintele UDMR, Kelemen Hunor, anunță la RFI că îl susține pe premierul Viktor Orban la alegerile parlamentare din luna aprilie, din Ungaria. El spune că…Read More →
Bugetul pe 2026 ar putea fi trimis în Parlament săptămâna viitoare, anunță la RFI președintele UDMR, Kelemen Hunor. El precizează pe de altă parte că…Read More →
Alegerea unui nou Avocat al Poporului se află pe ordinea de zi a plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului din 10 martie, după…Read More →
Timișorenii sunt mult mai optimiști decât în urmă cu câțiva ani în privința direcției în care merge orașul, însă această percepție pozitivă nu se reflectă…Read More →
Din nou despre taxele lui Donald Trump. În noua lume comercială în care Curtea Supremă americană a anulat cele mai multe tarife vamale introduse de…Read More →
PSD să nu mai bage bățul prin gard, pentru că pierde alegători, care pleacă la AUR, spune la RFI primarul social-democrat al Buzăului, Constantin Toma….Read More →
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.