Premierul Ilie Bolojan, după ședința de Guvern: Mulțumesc tuturor românilor pentru sacrificiile făcute
„Am avut în această seară o ultimă ședință de Guvern din anul acesta și după 6 luni de guvernare și la final de an se…Read More →
„Am avut în această seară o ultimă ședință de Guvern din anul acesta și după 6 luni de guvernare și la final de an se…Read More →
Românii sunt invitați să intre în noul an pe ritmuri de muzică de petrecere, dance, pop sau rock. Primăriile din mai multe orașe ale țării…Read More →
Ministerul Finanțelor a publicat datele privind situația bugetului de stat pe primele 11 luni ale anului. Execuția bugetară era așteptată pentru a răspunde la două…Read More →
Anul 2026 vine cu o serie de așteptări previzibile pentru economia românească. Prima dintre ele este că va continua consolidarea fiscală. Reducerea deficitului bugetar este…Read More →
Partidul stat are o problemă. În premieră, după trei decenii, social democrații au pierdut majoritatea în Curtea Constituțională, întreaga arhitectură a statului, fluxurile de exercitare…Read More →
„Băi, a dispărut locomotiva!”, îmi spune siderată soția, după ce am așteptat zeci de minute în trenul staționat în Gara de Nord din București, așteptând…Read More →
Amânarea repetată a deciziei pe tema pensiilor magistraților de către Curtea Constituțională (CCR) arată că nu există voință politică reală pentru rezolvarea problemei. Iată ce…Read More →
Fonduri europene pentru Muzeul de Sit Arheologic de la Cucuteni, Iași. Construit în anii ’80, domul care adăpostește unul dintre mormintele tumulare princiare geto-dacice din…Read More →
Preşedintele Senatului, Mircea Abrudean, declară luni că amânările repetate ale deciziei CCR privind reforma pensiilor nu pot deveni o strategie de blocaj. El precizează că…Read More →
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.