Incident absurd în trenul CFR de Bacău. „Unde a dispărut locomotiva?”
„Băi, a dispărut locomotiva!”, îmi spune siderată soția, după ce am așteptat zeci de minute în trenul staționat în Gara de Nord din București, așteptând…Read More →
„Băi, a dispărut locomotiva!”, îmi spune siderată soția, după ce am așteptat zeci de minute în trenul staționat în Gara de Nord din București, așteptând…Read More →
Anul 2026 vine cu o serie de așteptări previzibile pentru economia românească. Prima dintre ele este că va continua consolidarea fiscală. Reducerea deficitului bugetar este…Read More →
Curtea Constituţională a amânat pentru luni decizia referitoare la Legea pensiilor magistraţilor, care modifică modul în care este stabilit cuantumul pensiei, precum şi condiţiile de…Read More →
Un puternic incendiu a izbucnit duminică la un depozit de materiale sanitare, mase plastice şi alte materiale combustibile, situat pe bulevardul Iuliu Maniu, din Sectorul…Read More →
Comisarii Gărzii de Mediu anunţă că, până în prezent, datele înregistrate de staţiile fixe din apropierea incendiului din sectorul 6 al Capitalei nu indică depăşiri…Read More →
Autorităţile din judeţul Gorj anunţă că drumul naţional 67C – Transalpina a fost închis, duminică seară, începând cu ora 18:00, din cauza viscolului puternic care…Read More →
Platformele de social media care folosesc funcţii precum derulare infinită, redare automată sau fluxuri algoritmice vor fi obligate să afişeze avertismente despre potenţialele efecte negative…Read More →
Un puternic incendiu a izbucnit duminică la un depozit de materiale sanitare, mase plastice şi alte materiale combustibile, situat pe bulevardul Iuliu Maniu, din Sectorul…Read More →
Comisarii Gărzii de Mediu anunţă că, până în prezent, datele înregistrate de staţiile fixe din apropierea incendiului din sectorul 6 al Capitalei nu indică depăşiri…Read More →
Autorităţile din judeţul Gorj anunţă că drumul naţional 67C – Transalpina a fost închis, duminică seară, începând cu ora 18:00, din cauza viscolului puternic care…Read More →
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.