Peste 100.000 de cetățeni și-au plătit taxele și impozitele prin Stațiile de Plată SelfPay. Creștere cu 78% față de anul trecut

Via: Newmoney.ro

Mai mult de 100.000 de romni au ales n lunile ianuarie i februarie 2021 Staiile de Plat SelfPay pentru plata taxelor i impozitelor, precum impozitele pe cldiri, impozitele pe terenuri sau pe alte bunuri, taxele de salubrizare, plata parcrii de reedini taxele pentru starea civil.

rul plilor de taxe i impozite realizate n primele dou luni ale anului 2021 prin Staiile de Plata crescut cu 78% fa de aceeai perioad a anului anterior, ponderea cea mai mare fiind deinut de impozitele pe cldiri, mijloace de transport i terenuri (47,6%), urmate de taxa pentru parcareaedin (38%).

Plata acestor taxe se poate realiza n cea mai mare reea naii de Plata self-service, pentru instituiile care au ales s–i extind metodele de colectare c oferit de SelfPay, astfel ncenii s nu se mai deplaseze la ghiriilor: BucuretiSectoarele 4, 5 i 6, Arad, Sibiu sau Ciugud.

Aceast facilitate permite efectuarea de pli n deplin siguran pentru cetndu-le sia i contactul cu alte persoane. Tot ce trebuie s o persoan cu domiciliul n zonele teritorial administrative menionate mai sus, care dorete s achite taxele i impozitele este s mearg la cea mai apropiat Sta– datele necesare, plata fiind imediat nregistrat.

    “n ultimii doi ani, prin reeaua sa de peste 5.500 de Staii de Plat de tip self-service, SelfPay a devenit un actor tot mai vizibil n procesele de digitalizare a organizaiilor i a autoritilor publice centrale sau locale din Romnia, precum i ile n care activeaz. Solu dezvoltat de SelfPay ajutiile locale s devinn dialogul iunea cu cetenii prin soluii digitale de plat performante, sigure i uor de accesat, fr s fie nevoie de activitn cadrul departamentelor de specialitate. Prin reeaua de Staii de Plat SelfPay asigurm accesul facil tuturor cetenilor, indiferent de statutul social si de metodele de plat preferate, la un sistem modern de plat a taxelor i impozitelor, simplu, rapid i n siguran., a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

    Cele peste 5.500 de Staii de Plat aceast facilitate, sunt amplasate n peste 1.000 de localiti din ari pot fi gele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, rii, bnci sau n magazine de proximitate, na la 24/7. Dintre acestea, Staiile de Plat SelfPay amplasate n magazinele de retail modern se numrn topul preferinelor pentru efectuarea plilor de taxe i impoziten primele luni ale anului (23,5%). Acestea sunt urmate de Staiile de Plat SelfPay, amplasate n sediile primriilor sau ale direciilor de taxe i impozite (23%), iar pe locul trei se poziioneaz Staiile de Plat SelfPay amplasate stradal (12%), care sunt urmate de cele din unitile bancare sau IFN-uri (9%), parcri, centre comerciale, magazine de proximitate, piee rii.