Profi închide DEFINITIV magazinul din Păuliș din cauza autorităților locale

Via: Newmoney.ro

„Conducerea companiei a decis, marți, închiderea definitivă a magazinului Profi din Păuliș, județul Arad, după ce oficialități locale au dispus închiderea acestuia timp de 15 zile, pe baza simplei bănuieli neverificate că unul dintre angajați ar putea fi purtator de coronavirus”, se arată într-un comunicat trimis de retailerul Profi.

„Decizia primăriei Păuliș este arbitrară, fără nicio dovadă și fără a lua în considerare măsurile ferme pe care toate magazinele PROFI le implementează pentru a preveni răspândirea bolii. Nu înțelegem de ce autoritățile locale nu respectă măsurile bine documentate elaborate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, în consultare cu experți internaționali și români de top și, în schimb, iau decizii locale neinformate, din cauza cărora afacerile devin inoperabile. Firma noastră respectă legea, așa că am închis magazinul, dar pentru a ne proteja angajații și afacerile, am decis să îl închidem definitiv”, a declarat Pawel Musial, director general al Profi.

Profi acuză autoritățile locale că nu înțeleg ce presupune procesul de dezinfectare al unui magazin și că situația de la Păuliș nu este singulară.

    „, spune compania.

    Profi spune că magazinele nu pot fi dezinfectate de trei ori așa cum au cerut unele primării.