S-a lansat Explorado.ro, primul magazin online de Live Shopping și Lifestyle (P)

Via: Newmoney.ro

Toamna aduce vești extraordinare pentru toți iubitorii de shopping online, de la fashion, la home & deco, gadgeturi, tech și puericultură.

International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii autohtone din domeniul transportului și logisticii, a anunțat lansarea Explorado.ro, prima platformă de Live shopping și lifestyle din România.

Live Commerce – O nouă experiență de shopping online

Explorado.ro înseamnă mai mult decât simplu shopping online. Acesta vine cu o abordare cu totul nouă pentru comerțul online din România, îmbinând zona de eCommerce clasic cu cea de Live Commerce.

Fenomenul Live Commerce a luat amploare în ultimii ani pe plan global, fiind adoptat cu succes de jucători mari din acest segment de activitate. Pe piața românească, există jucători din zona de eCommerce care au început să testeze acest nou model de business, însă prin Explorado avem primul retailer pentru care comerțul Live face parte din ADN.

  În prezent, printre brandurile pe care utilizatorii le pot găsi pe platformă se numără Desigual, Sprayground, Liu Jo, Scotch & Soda, Skechers, Karl Lagerfeld, Lancôme și Urbanista.

  Fie că este vorba despre Gen Z style, sport, casual sau elegant, Explorado.ro oferă opțiuni vestimentare și surse de inspirație, susținând oamenii să se exprime așa cum simt și cum își doresc.

  Pe lângă acestea, Explorado.ro oferă clienților un portofoliu larg de produse din categoriile Home & Deco, Beauty & Body Care, Puericultură și îngrijirea copiilor, Tech, IT și gadgets.

  Despre proiectul Explorado.ro

  Explorado.ro se lansează dupa o perioada de dezvoltare de la zero a platformei și tehnologiilor proprii. Este un proiect finanțat 100% cu capital românesc, investiția în platforma Explorado.ro fiind susținută integral de către International Alexander Holding, compania românească deținută de antreprenorii Simion și Loredana Apreutese. Prin această investiție, International Alexander Holding își marchează extinderea lor în zona de retail online business to consumer.

  International Alexander Holding și-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile și nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live și își propune să ofere utilizatorilor săi experiențe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor și să creeze experiențe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experiența limitată oferită până acum de comerțul online.