Sebastian Burduja, deputat PNL: Nu depunem amendamente la buget, susținem varianta Guvernului

Via: rfi.ro

Sebastian Burduja spune că parlamentarii sunt pregătiți să dezbată bugetul pe 2021: ”Noi suntem pregătiți în Comisia de Buget-Finanțe să discutăm amendamentele propuse. La nivelul coaliției de guvernare există un acord să nu se depună amendamente, tocmai pentru a nu se întârzia foarte mult aceste proceduri și pentru că am avut aceste contribuții în etapa de construire a bugetului la nivelul Guvernului”.

Deputatul PNL se așteaptă ca PSD să încerce întârzierea bugetului pe 2021: ”Sigur, ne așteptăm ca din partea actualei Opoziții, în special a PSD, după cum au și anunțat dânșii, să vină foarte multe amendamente. Este o tactică prin care se încearcă întârzierea bugetului, se încearcă producerea unor compromisuri, pe fondul oboselii, pe fondul unor zile mai lungi care urmează. Noi avem încredere în modul în care a fost construit acest buget și de aceea vom susține forma propusă de Guvern”.

Întrebat dacă îl deranjează ca parlamentar că nu poate depune amendamente la bugetul pe 2021, Sebastian Burduja a răspuns: ”Nu mă deranjează, pentru că am avut o contribuție în procesul de gândire a acestui buget. Pe de altă parte, înțeleg foarte bine că nu putem să ne întindem la nesfârșit cu aceste dezbateri”.

Citește articolul pe rfi.ro