Soţul Serenei Williams l-a făcut din nou rasist, sexist şi clovn pe Ţiriac

Via: Newmoney.ro

Alexis Ohanian nu a uitat cuvintele lui Ion Ţiriac despre Serena Williams şi a postat din nou un mesaj agresiv la adresa acestuia pe reţelele de socializare, după ce jucătoarea americană a învins-o pe Simona Halep, în sferturi, la Australian Open.

„Bun lucru că nimeni nu-l asculă pe rasistul, sexistul şi clovnul (n.r. – clovn cu emoticon) de Ion Ţiriac”, a scris Ohanian, marţi, redistribuind un tweet al WTA, în care se arată că Serena Williams s-a calificat în semifinala de grand slam cu numărul 40 din carieră.

La începutul acestui an, Alexis Ohanian (co-fondator Reddit) a deschis o dispută cu Ion Ţiriac, după ce preşedintele FR Tenis a declarat că jucătoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine.

Alexis Ohanian, dispută mai veche cu Ion Țiriac

„La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

    „Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”, a scris Ohanian.

    „A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)”, a continuat el şi după un timp a postat pe contul lui următorul mesaj: „2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea.”

    Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open.

    Serena Williams va evolua în semifinale cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.