STB va distribui călătorilor măști sanitare

Via: rfi.ro

STB anunță dezinfectarea a 1.600 de autobuze, troleibuze și tramvaie. ”Ca și anul trecut, Societatea de Transport București va achiziționa servicii de dezinsecție și dezinfectare a mijloacelor de transport în comun. Tot parcul circulant, adică circa 1.600 de autobuze, tramvaie și troleibuze, vor fi dezinfectate, ca și anul trecut. Această activitate va avea loc în intervalul de retragere la depou și autobaze, adică între orele 22 și ora 1.00, de către o companie specializată”, a declarat Andrei Creci, directorul STB.

Pentru dezinfectare va fi folosită Cloramina, care va fi aplicată pe barele de susținere, pe geamuri, pe scaune și pe mânerele scaunelor.

”Ca element de noutate, anul acesta, STB intenționează să achiziționeze și să distribuie către toți călătorii care vor dori acest lucru, măști sanitare, pentru ca să fie prevenită și mai mult apariția unor noi focare de infecție în mijloacele de transport în comun, unde se știe, oamenii stau mai mult sau mai puțin înghesuiți”, a spus șeful STB.

Citește articolul pe rfi.ro