Tiparim 1.000.000 de carți de vizita anual, iar de acum putem și mai mult

Noua achiziție este o tehnologie japoneză, Duplo DC 616 Pro, care taie automat 100 de cărți de vizită în mai puțin de 1 minut, cu o precizie de 0,3 mm. Pe lângă tăiere, tehnologia mașinii Duplo DC 616 Pro mai poate realiza biguire și perforare fără crăpături la imprimarea digitală și poate fi utilizată în procesul de producție al cărților de vizită, pliantelor, mapelor, etichetelor, biletelor cu perfor, voucherelor și al altor materiale publicitare și instrumente de marketing necesare diverselor domenii de afaceri.

Mașina este asistată de calculator de unde se pot seta diverse comezi de tăiere și de finisare. Formatele se ajustează total și automat, de la o comandă la alta, prin citirea unor coduri de bare tiparite pe o coală, cu ajutorul unei camere video încorporate care declanșează apoi programul de taiere. Practic se creează programe de tăiere pentru fiecare produs în parte, unul pentru formatul de tăiere al cărților de vizită și altul pentru formatul de tăiere al cărților poștale. Se pun colile una peste alta în mașină, iar mașina citește codurile de bare și știe cum să taie ambele comenzi, una dupa alta, fără a fi nevoie de o altă intervenție. Pe lângă codul de bare pentru setarea formatului de tăiere, se printează și un „registration mark” care corectează eventuale deviații ale tiparului pe coli la fiecare coală în parte. La final tăierea este perfectă pe fiecare bucată, chiar dacă printul a avut inițial vreo deviație. Totodată, mașina de tăiat este dotată cu cel mai modern sistem de preluare a colilor, dar și cu un senzor cu ultrasunete care detectează dacă au fost preluate mai multe coli în același timp. La final, noua mașină de tăiat ne asigură și un management mai bun pe partea de reciclare, deoarece sortează singură resturile de hârtie rezultate în urma operației de tăiere și le livrează separat de produsul finit, fiind mai simplă sortarea deșeurilor pe care noi le trimitem pe care apoi le trimitem centrelor de colectare.

Mașina de tăiat Duplo DC 616 Pro este considerată cea mai bună tehnologie existentă pe piața actuală deoarece dotările de mai sus cresc capacitatea de producție prin viteza de tăiere și prin calitatea finisărilor.

Agrafa Print

Un prieten cu tehnologie avansata