Ungureanu (USR): Cântarea imnului în intersecții, o prostie comunistoidă; trebuie o statistică a achizițiilor pe spitale

Via: rfi.ro

Emanuel Ungureanu afirmă că ”noile măsuri sunt cumva și cele vechi. Aș fi vrut să existe alte măsuri, în afară de populismul cu să cântăm imnul în intersecții și cu alte prostii comunistoide. Aș fi vrut să văd de exemplu îndemnuri către cei care pot să aducă cât mai repede măști care protejează doctorii, combinezoane, dezinfectanți, mănuși”.

”Cumva, aș fi vrut să-l văd pe Raed Arafat că înainte de a-i amenința cu pușcăria pe doctorii care sunt speriați că sunt în prima linie, au și ei familii, aș fi vrut să văd că ne oferă o statistică pe spitale, cu privire la modul în care s-au făcut achizițiile la zi. Noi nu avem la această oră o coordonare națională clară, să știm pe spitale care sunt stocurile, ce au astăzi să pună pe ei medicii, asistentele, infirmierele (…). Nu am primit decât povești cu combinezoane care vin nu știu când, care se fac și sunt pe drum”, subliniază deputatul USR.

Citește articolul pe rfi.ro