(VIDEO) Cum arată clipurile din campania de informare pe tema vaccinării?

Via: rfi.ro

Clipurile pot fi văzute la minutul 5:

Cele 11 clipuri din campania de informare pe tema vaccinării merg pe ideea ”ce conține vaccinul anti-Covid-19?”.

Într-un clip, de exemplu, un bărbat spune: ”Vaccinul conține călătorii în străinătate, mări, plaje, soare, veselie, vaccinul conține toată bucuria mea de a călători”.

În alt clip, o femeie în vârstă de la țară afirmă: ”Eu m-am vaccinat, după ce m-au convins nepoții de la oraș. Prima dată n-am vrut, că auzeam fel de fel de prostii de la vecini, dar dacă nepoții mei s-au vaccinat și au încredere în doctori, i-am crezut”.

Gelu Duminică, sociolog: Campania de informare privind vaccinarea e ca pătrunjelu-n ciorbă

Cum convingi românii să se vaccineze? Săftoiu: Mersul din poartă în poartă, eficient, cu o condiție

Primarul Attila Korodi: Este exclus să atingem imunitatea colectivă la final de august

Premierul Florin Cîțu însuși apare într-un clip din campania de informare pro-vaccinare, dar șeful Guvernului precizează că acest clip va fi postat doar pe pagina sa de Facebook, nu va fi difuzat la tv.

Premierul a declarat la evenimentul de lansare a campaniei de informare că ”această campanie are o temă pe care am promovat-o și până acum: împreună învingem pandemia. Astăzi introducem un element nou, întrebarea ce conține vaccinul? Nu e o întrebare directă despre elemente chimice, ingrediente, ci mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul și cum ne ajută să revenim la normalitate”.

Campania de informare publică se desfășoară fără bani de la Guvern.

Citește articolul pe rfi.ro